Äventyrsbad för hela familjen

äventyrsbad aqua nova

Motion ska vara roligt, och det särskilt när man ger sig av som familj för att göra något kul tillsammans. Ett närmast oslagbart äventyr för hela familjen är det som man upplever i ett äventyrsbad där man mitt i vintern kan ligga i varma bassänger där det finns strömmar, leksaker och annat som gör att man har väldigt kul. Den som bor i Falun har inget äventyrsbad på gångavstånd, men det är inte särskilt långt till Borlänge och där finns äventyrsbadet Maserhallen & Aqua Nova som är ett jättetrevligt bad med många möjligheter.

Roliga utmaningar

Förutom rena och sköna pooler så har Maserhallen designat sitt äventyrsbad för att passa olika åldrar. Med en bebis så kan man sitta i barnpoolen eller kanske i en vanlig varm bubbelpool medan lite äldre barn ger sig på en klättervägg ovan vatten. Som vuxen så är det bara att hänga på. Man kan ju alltid låtsas att man mest är där för att hålla ordning på barnen, men de flesta tycker att det är riktigt kul att simma i strömmar och hoppa i pooler. Det här är ett enkelt sätt att röra på sig samtidigt som man har kul med sina barn. Det blir en naturligt slags träning som gör riktigt gott.

Ett unikt födelsedagskalas

När det blir dags för födelsedagskalas så kan man satsa på Maserhallen & Aqua Nova som har unika födelsedagspaket där man kan låta en grupp ungar roa sig i vattnet och även äta gott. Badet fixar allt från underhållningen till glassen, och som vuxen så kommer man med gratis som vakt för fem barn. Det här kan ju vara ett utmärkt sätt att bjuda in släkt och vänner med barn så att man får umgås på ett avslappnat och kul sätt. Det kan också vara en bra idé då barnen är lite äldre och absolut vill ha kalas för samtliga skolkamrater. I äventyrsbadet så får man plats och alla har kul.

Maserhallen har också en relaxavdelning med varm bubbelpool och bastu där man kan ta det lugnt. Kommer man med hela familjen och några vänner så kan man ju turas om och se till att det blir gott om lek såväl som tid till avslappning i relaxavdelningen.