Bo på Lugnets Äventyr med hund

Det är viktigt att komma iväg då och då, men vad ska man göra med hunden då så många pensionat och hotell säger blankt nej till fyrbenta vänner? Lösningen stavas Lugnets Äventyr där du kan bo med hund. Det finns verkligen ingen anledning att skaffa hundvakt och sedan hela tiden tänka på hur synd det är att bästa vännen inte får följa med ut i naturen och på alla sköna äventyr. När du väljer Lugnets Äventyr så är det bara att packa med favoritleksak och annat som kan kännas viktigt då man ska sova över för att sedan ge sig ut på ett verkligt familjeäventyr.

Lugnets Äventyr ordnar med hundfilten

hundfilt på lugnets äventyrNär du kommer med hund till Lugnets Äventyr så är det inte bara din sömn och trivsel som står i fokus. Varje boende är nämligen utrustat med en hundfilt vilket ger hunden en naturlig plats att vila och vara på. Du kan förstås ta med en egen om det är så att din jycke har bestämda preferenser, men känslan av att alla är välkomna finns ändå där då man ser att även hundens behov beaktas.

Ledig tid med likasinnade

En annan sak som kan vara otroligt skönt med en plats där hundarnas närvaro är naturlig är att man befinner sig bland folk som är likasinnade och som också vill ta med sina bästa vänner. Det här ger en naturlig gemenskap och även om hundarna kanske inte är så intresserade av att umgås så är det alltid trevligt att uppleva att de är välkomna även av andra gäster. Dessutom så kan man alltid se fram emot spännande samtal med andra som också tycker att hundar är fantastiska djur och som kanske har tips och råd som man själv aldrig har tänkt på.

När det blir dags att boka några dagars ledigt med hälsosamma aktiviteter så kan det alltså vara klokt att välja Lugnets Äventyr där hunden också får komma med och bo på ett bekvämt och säkert sätt. På så vis så kan man kombinera aktiviteter som annars hade krävt hundvakt med vanliga promenader och sådant som blir bra mycket roligare i en ny och intressant omgivning.