Höstorientering i Falun

orientering i falun med lugnets äventyr
Mörkret kryper sig på och det är många som upplever att hösten och vintern är tung att ta sig igenom. Utomhus så förändras naturen och den som tar sig ut i skog och mark kan behandla begynnande höstdepression med fantastiska färger, frisk luft och så gott sällskap förstås. Lugnetaventyr.se kommer att anordna höstorientering i Falun för att hjälpa fler att komma ut och må bättre. Det här evenemanget inkluderar även en guidad tur, och man måste alls inte förbereda med att ta med sig ett örhänge att sticka falska hål i orienteringskortet med för det här är ingen tävling, bara ren njutning…

Orientera bort depressionen

Det som är så fint med den här typen av trevlig höstorientering är att man inte måste springa som ett djur genom skogen. Man kan i lugn och ro ta sig framåt och andas in frisk luft samtidigt som man samtalar med sitt sällskap. Tanken är att man ska ha roligt och må bra i naturen. Det här är otroligt nyttigt och ett sätt att motverka höstdepression. För att klara vintern med förståndet i behåll så kan man alltså orientera med Lugnetsaventyr.se och se fram emot en upplevelse som blir ett minne för livet och som garanterat ger ny ork och lust som råder bot på hängighet.

Några tips inför evenemanget i Falun

För att orientera på ett säkert och bekvämt sätt så kan det vara klokt att komma i lämpliga skor som klarar av promenadstigar och enstaka rötter och snår. Ett annat tips är att klä sig i lager för att klara av eventuell höstkyla. Med en lättare jacka som man kan knyta runt midjan så kan man reglera kroppsvärmen på ett behagligt sätt. Tänk också på att ta med något gott att dricka som en sportdryck eller energibar. För vissa så är en påse nötter och en god dricka allt som behövs för fikapausen som man kan tänkas ta under orienteringen. Sedan så är det inte så att man måste komma utvilad för att få en fin upplevelse i naturen. Den som är trött får nämligen snabbt ny energi av att andas frisk luft och befinna sig bland träd och buskar.