Lösa lister och vitaminer på kontoret

Vaktmästaren har ännu inte lagat den trasiga listen utanför vårt fönster och det betyder att vi nu när höstvindarna tar till hör ett ständigt klapper från fönsterkarmen. Det här har vi rått bot på genom att spela radio och favoritmusik lite högre men hur länge kan man lösa problemet på detta vis? Någon funderade på att helt enkelt bryta loss listen varpå den fick en ny form och istället svajar farligt mot rutan… Några glada skratt har vi allt fått av eländet utanför fönstret och det är ju bara bra för hälsan, men vi har också tänkt lite mer på det där med att hålla sig frisk och pigg.

d vitaminDet snackas ju en hel del om D vitamin och att man under höst och vinter kan behöva mer av detta för att må riktigt bra. Ibland så kan det vara bra att samarbeta för att verkligen hålla igång och klara dieter och hälsolöften, så vi tänkte att vi kör på en vitaminsatsning tillsammans. Efter att ha läst mer på www.vitaminochmineral.se om vilka mineraler och vitaminer som är viktiga så kom vi fram till att köra på ett storpack av vitamin D3.

Nu ska vi se till att alla tar sin dagliga dos och sedan försöka utvärdera om vi märker någon skillnad. Kommer vi att vara lika glåmiga som förra hösten eller blir denna höst och vinter mer energisk?

En sak är vi säkra på, vitaminer på kontoret är verkligen ingen dum idé och kanske kan vi nu även få den energi och beslutsamhet som krävs för att vi ska bli av med den lösa klapprande listen utanför fönstret. Vaktmästaren bör vara någonstans i hallarna. Vi ger honom en vitamin D3 så att han orkar stå på stege i blåsten och bända aluminium. Sedan så blir det fika med te, grönt te förstås och kaffebröd för de som ännu inte har börjat förbereda inför våren och sommaren med en bra diet och extra motion.