Missa inte höstorienteringen!

påminnelse om höstorientering i falun
Nu börjar det dra ihop sig och om du ännu inte har anmält dig till Lugnets Äventyr höstorientering i Falun så är det hög tid. Den här orienteringen kommer nämligen att dra igång den 27:e november och då vill du garanterat vara med. Nu kanske du undrar varför en orientering ute i höstvindar skulle vara en höjdare, och då ska du veta att du ställer en bra fråga. Att springa omkring och virra i skogen mot en bunt elitorienterare är förstås något som kan låta minst sagt avskräckande men det är inte det här som kommer att hända i Falun den 27:e november. Ingen kommer att orientera musten ur dig då det hela är till för att alla som är med ska få chansen att njuta av ett utomhusevent i goda vänners lag.

Ut i naturen för hälsans skull

Varför ska man då ge sig ut i Falun på orientering? Svaret är solklart, och det oavsett om det blir en solig dag, eller om det inte blir det. Det här är ett säkert sätt att må bättre på för orientering i lugn takt är ett utmärkt sätt att få frisk luft och röra på sig. Det är något med utomhusluft som får oss att kvickna till och det här gör att vardagen får en verklig kick.

Du är väl förberedd?

Okej, då har du säkert sett till att anmäla dig vid det här laget och nu behöver du bara se över din utrustning. Precis vad som du bör ta med dig beror en hel del på personliga preferenser och öron-muffar är inget krav, men det är klart att man ska se till att ha bekväma kläder på sig då man ger sig ut en novemberdag för härligt frisk höstorientering. Dessutom så kan det vara klokt med en liten ryggsäck med något gott att äta och dricka för en perfekt dag.

Lugnets Äventyr tänker sig även detta event som ett sätt att mota bort eventuell höstdepression som är så pass vanligt förekommande. Tanken är att man helt enkelt får en rejäl kick av att ta sig ut och röra på sig på ett avslappnat och roligt vis, så missa nu inte detta underbara vitaminpiller i orienteringens tecken!