Nu finns det stråhattar på campingen!

stråhatt på campingenPå Lugnets Äventyr så har vi aldrig utgett oss för att vara experter på mode. Vi fokuserar först och främst på hälsa, och vi erbjuder en miljö där man verkligen kan må bra. Samtidigt så inser vi att fula kepsar med vår logga på knappast är det som ni längtar efter då solen gassar och någon form av hatt behövs. Vi kom fram till att stråhatten aldrig går ur tiden och därför så kommer vi nu att introducera stråhattar på campingen. De här kommer vi att sälja till fördelaktiga priser så strunta i att leta efter ett lämpligt solskydd för huvudet innan du kommer till oss. Vi har de snyggaste hattarna redo i shopen!

Det är faktiskt viktigt att hålla huvudet svalt, och om man bortser från det där med stil och design så kan man verkligen se stråhatten som otroligt funktionell. Anledningen till att den här hatten aldrig blir omodern är att den erbjuder den svalka som krävs då det blir hett. Det här kan vara klokt att tänka på även om det under våren kanske inte blir lika hett som till sommaren. När man är utomhus dagen lång så gäller det att skydda ögonen från direkt solljus och då är det verkligen kanon med en hatt som sitter lätt på huvudet och skuggar, och som dessutom är snygg.

En härlig vår hos oss

Förutom sköna stråhattar så kommer vi även att satsa på fler roliga aktiviteter för barn. Vi vet att barn som är vana vid att sitta inomhus med diverse skärmar kan behöva hjälp med att komma igång i naturen. Vi ordnar roliga lekar som också ger mer kunskap om vår vackra natur. Både barn och vuxna kan vara med, och leken gör att ingen tänker på hur gott om motion det blir.

Ta med oömma kläder och kom till oss på Lugnets Äventyr nu när våren äntligen är här. Vi är en plats för alla i familjen och vi tror att den naturliga omgivningen är allt som krävs för att ni ska kunna koppla av och ha det roligt tillsammans. Glöm inte bort att vi också erbjuder hälsosam och god mat med ingredienser som ger gott om energi.