Nyheter i kiosken

gojibär i kioskenVi har nu goda nyheter från kiosken hos oss på Lugnets Äventyr. Vi tycker att det är viktigt att ni som kommer för att må bra hos oss ska kunna fortsätta att äta så som ni är vana. Samtidigt så vet vi att många har missat det där med superfood produkter som nyttiga gojibär och chiafrön. När ni kommer till oss så får ni chansen att testa i en härlig miljö som gör gott på alla sätt och vis. Den här sommaren så erbjuder vi er gojibär smoothie såväl som chiapudding.

På Lugnets Äventyr så är det hälsa som står i fokus, men vi tycker inte att någon ska behöva uppleva något tvång. Det är därför som vi ser till att erbjuda en miljö som bjuder in till hälsa, men som aldrig tvingar. Här behöver man inte äta upp sin gröt! Den som vill ge sig ut och jogga gör det medan den som föredrar att vila i en skön stol med en bok kan göra det. Oavsett hur aktiv dagen har varit så är vår kiosk alltid ett välkommet inslag, och det är du som väljer om du vill testa våra nyttiga nyheter eller om du helst håller dig till det som du är van vid.

Alla pratar om goji

I Kina så är det där med goji ingen nyhet. Man har använt dessa bär inom kinesisk medicin i tusentals år. Det här beror på att de är laddade med en massa smarta vitaminer, mineraler och även med proteiner. Perfekt för den som vill främja hälsan på ett naturligt sätt. Gojibär är jättegoda som de är och man kan lägga dem i blöt för att få en mjuk konsistens. Om ni vill så kan ni givetvis få testa de här bären som de är, men vi ser till att göra goda smoothies som inkluderar goji och mer för en fantastisk frukost eller ett välgörande mellanmål.

Om du har hört vänner och bekanta prisa gojibären så är det på tiden att du också testar, så se till att få dig en goji smoothie i vår kiosk här på Lugnets Äventyr!

Chiapudding

Handen på hjärtat, visst är det enkelt att tillreda en chiapudding, men den smakar ändå så mycket bättre när någon annan har gjort jobbet. Nu inför vi chiapudding i kiosken så att ni som är vana vid att äta detta till frukost eller vid andra tider på dygnet ska kunna fortsätta med denna goda vana hos oss. Vi har lagt ner tid och kraft på att ta fram rätt recept så att ni verkligen ska få den bästa smaken. Om ni frågar snällt så kanske vi avslöjar exakt blandning, men det tar vi i kiosken när ni är på plats…