Nytt friskt år med Lugnets Äventyr

2015 på lugnets äventyrNu är vi på Lugnets Äventyr tillbaka igen efter en skön ledighet som verkligen behövdes efter en så lång höst. Även om det fortfarande är vinter utanför så känns det bra att veta att vi nu i varje fall går mot rätt håll mot varmare dagar och mer sol. Vi på Lugnet tycker förstås att det bara finns dåliga kläder och inga dåliga väder, men det är klart att det är extra kul att vara utomhus då våren och sommaren kommer. Just nu är vi i full gång med planeringen inför kommande säsong och vi fick verkligen stor inspiration av att det var så många som ville vara med på höstorienteringen. Det bevisar verkligen att det ligger mycket i det där med att hämta kraft på ett naturligt sätt i frisk luft och i goda vänners sällskap.

Ett riktigt bra år

När vi sitter här med planer om roliga aktiviteter under år 2015 så kan vi redan nu säga att det kommer att bli ett riktigt bra år. Ni som väljer att hänga på oss på Lugnets Äventyr kan se fram emot sådant som gör gott för både själ och kropp. Missa inte uppdateringar här på bloggen om kommande spännande evenemang för er som vill satsa på ett riktigt friskt år 2015 med spännande utmaningar och en skön känsla av hälsa och glädje.

Orka mer

När vi skulle komma fram till ett gemensamt nyårslöfte så var alla rörande överens om att vi behöver träna mer. Träning ger mer ork och det behövs verkligen i vardagen. En annan viktig sak med träningen är att bränna fett och vi läste på lite mer om hur man kan bränna fett på hemsidan Fettförbränning.se där vi fick lite smarta idéer som vi kommer att betänka då vi lägger upp nya aktiviteter där det blir tillfälle att röra på sig mer. En sak kom vi överens om, och det är att man rör mer på sig om det är roligt, och roligt blir det när man gör saker där man på ett naturligt sätt bränner fett och förbättrar konditionen. I och med att vi nu har lovat att det kommer att bli mer träning under detta år så kommer vi förhoppningsvis att få mer energi, ork och kreativitet vilket kommer att gynna hela gänget på Lugnets Äventyr såväl som alla som kommer till oss.

Vi önskar er alla ett strålande friskt år och ser fram emot att träffa er alla för roliga, friska och spännande evenemang!