Till sommaren får vi uteduschar

sunny 30 uteduschNär sommaren kommer så vill vi alla vara utomhus så mycket som möjligt och det är skönt att röra på sig och uppleva naturen på en och samma gång. Hos oss på Lugnets Äventyr så är sommaren en aktiv säsong då vi får många gäster som kommer för att bli av med vinterns glåmighet och få gott om naturliga vitaminer. Den här sommaren så kommer vi att bjuda er på något fantastiskt kul och det är utomhusduschar. Det här är duschar som, precis som namnet antyder, gör det möjligt att duscha utomhus.

Vi har valt att satsa på Sunny 30 som är en utomhusdusch som kan ge hela 15 minuters varm dusch per dag. Den här duschen är också smart med både tak- och fotdusch.

Vad är en utomhusdusch?

Egentligen så har vi haft utomhusduschar så länge som vi har kunnat spola med slangar. Den som har upplevt en sommar på ett landställe med begränsad tillgång till vanlig toalett och badrum vet att det går alldeles utmärkt att avsluta dagen med en snabb dusch under slangen. Om det har varit en solig dag så är det ju ofta så att några liter vatten i slangen är varmt men det blir snart kallt och då är duschen inte lika skön.

Med utomhusduschar så får man däremot en mycket behaglig upplevelse. De här duscharna har utformats med en tank som finns i själva “dusch-stolpen”. Vattnet i tanken kommer att hettas upp rejält under en solig dag så man får tillföra kallt vatten med en vanlig slang för att få en skön vattentemperatur. Resultatet blir varmt och behagligt duschvatten som gör att man kan avsluta dagen på ett mycket behagligt vis. Vi kommer förstås att ha flera duschar så att alla våra gäster får möjligheten att duscha i det fria.

Får man duscha ifred?

När man installerar en utomhusdusch på egen tomt så kan man förstås välja själv om man vill stå i det fria eller om man vill bygga en koja eller fästa ett draperi omkring duschen. Vi på Lugnets Äventyr tycker att det ska vara tryggt och säkert att duscha även om man gör så utomhus så vi kommer förstås se till att den som duschar inte behöver oroa sig för insyn.

I sommar så kommer du alltså att få uppleva en riktigt lyxig utomhusdusch hos oss så boka ditt besök redan nu och glöm inte att ta med familj, vänner och andra som kan behöva ladda batterierna med en underbar upplevelse av ro och glädje.