Kategorier
Bloggen

Förnyade omgivningar vid vårt äventyrsbad

Solens strålar som skimrar över vattenytan, barnens glädjetjut från rutschkanorna, och känslan av att sjunka ner i det uppfriskande vattnet efter en lång dag full av äventyr. På Lugnets Äventyr vet vi att badupplevelsen är en viktig del av vårt utbud, och för att göra den ännu bättre är vi stolta över att meddela att vi nyligen har förbättrat våra faciliteter med hjälp av Snickare Strängnäs – XAB.

Medan vårt bad har varit en favorit bland besökare i alla åldrar, har vi lyssnat på er feedback om behovet av förbättrade och mer rymliga omklädningsrum. Vi ville ha något som inte bara var funktionellt, utan som också speglade den naturliga skönheten och äventyrliga känslan av vår park. Med detta i åtanke vände vi oss till XAB, kända för sitt enastående snickeri och sin förmåga att förvandla visioner till verklighet.

XABs team besökte vår park och tog sig tid att förstå vår vision och våra behov. De presenterade kreativa lösningar, från smarta förvaringsalternativ till hållbara materialval, som garanterar att våra nya omklädningsrum kommer att hålla i många år framöver.

Byggprocessen var en symfoni av hantverksskicklighet. Trots de tekniska utmaningarna med att bygga nära ett vattenområde, navigerade XABs team med precision och noggrannhet, alltid med fokus på kvalitet. Det var tydligt att varje bräda, varje skruv och varje detalj hade tänkts igenom noggrant.

Nu när arbetet är klart, kan vi stolt visa upp våra nya omklädningsrum. Rymliga, ljusa och designade med naturen i åtanke, erbjuder de en fridfull plats för besökare att byta om och förbereda sig för sitt nästa äventyr. Dessutom har XAB även inkluderat tillgänglighetsanpassade lösningar för att säkerställa att alla, oavsett fysiska förutsättningar, kan njuta av Lugnets Äventyr fullt ut.

Vi vill uttrycka vår djupaste tacksamhet till XAB för att ha gett oss omklädningsrum som inte bara tjänar sitt syfte utan även höjer den totala upplevelsen vid vårt bad.

Dyk in, förbered dig på äventyr, och känn dig hemma i våra nya faciliteter. Vi ses vid vattnet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *