Kategorier
Bloggen

Nu blir grönytorna finare

Kära besökare!
Som ni vet har vi på Lugnets Äventyr väldigt många trevliga grönytor. Vi har faktiskt så många att det har varit svårt att sköta om alla på bästa sätt.

Nu har vi fått höra från många av er besökare att ni uppskattar dessa gröna ytor. Många av er vill gärna använda dessa mer avlägsna områden för att ha picknick eller ta en liten siesta i skuggan eller kasta frisbee eller något annat roligt.

Nu har vi bestämt oss för att göra dessa ytor mer tillgängliga och sköta om dessa bättre. Vi har bestämt oss för att göra en större investering i åkgräsklippare och även i att utbilda personal så att alla kan köra dessa så att vi kan se till att gräset är fint klippt.

Vi på Lugnets Äventyr tycker att det är väldigt roligt att ni besökare är så pass engagerade och vi hoppas att ni ska trivas ordentligt bra hos oss nu när vi visar att vi lyssnar på era önskemål och gör en förbättring av vår äventyrspark baserat på det som ni besökare har tyckt till om.

Vi hoppas såklart att ni fortsätter att komma med förslag till oss så att vi kan fortsätta att göra ännu fler förbättringar som i längden gynnar er besökare. Vi finns här för att ge er en rolig upplevelse.

Nu när sommaren står för dörren vill vi också passa på att meddela att vi kommer att köra ett par kampanjer och erbjuda olika rabatter. Vi kommer bland annat ha vissa dagar med halva priset på inträdet och vi kommer snart påbörja en större kampanj där ni kan få tag i stugor hos oss till en billigare peng. Se till att följa oss i våra sociala kanaler för det är där allt händer!

Med det sagt så vill vi önska er alla en trevlig sommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *