Kategorier
Bloggen

Man ska ha husbil!

Det är fredag och fredagsfeelingen är på topp här på Lugnets Äventyr! Vi dundrar på med den gamla goda dängan ”man ska ha husvagn” i högtalarna och gänget sjunger med. ”Då är semestern redan klar”… Ja, det märks att det snart är helg.

Anledningen till att vi börjar bli så peppade, förutom att det är fredag, är att säsongen börjar närma sig. En rolig trend som vi har märkt är att allt fler vill ta med sina husvagnar och husbilar och semestra här hos oss på Lugnets Äventyr. Bokningen går för högtryck och gänget i receptionen får jobba på för fullt med att hjälpa nya kunder. Det är ju hur kul som helst!

Något som väldigt många undrar är vad som gäller om man har en husbil. Vilka regler gäller, hur länge kan man boka plats, måste man vara ute i god tid och så vidare.

Men den allra vanligaste funderingen är om det är enkelt att semestra med husbil. Nu är ju inte husbilar vår primära syssla här på Lungets Äventyr, men vi har lärt oss ett och annat genom åren.

Att semestra med husbil är mycket lättare än vad gemene man tror. Många av våra kunder som har köpt husbil och är ute på sin första tur lyser upp och berättar att det är mycket enklare och smidigare än vad de vågat hoppats på.

”Varför har inte börjat med det här tidigare” är en kommentar vi får höra ofta från entusiastiska husbilsägare.

Friheten att kunna styra själv var man vill åka och samtidigt alltid ha hela semesterhemmet med sig är något som måste av våra gäster lyfter fram som den allra största fördelen.

Det verkar ju verkligen vara något man skulle vilja prova på själv. Kanske ligger det något i den där gamla sången om att man ska ha husvagn… förlåt, husbil!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *