Kategorier
Bloggen

Vi ses på campingen!

Hej alla kära läsare!

Jag är glad att kunna berätta att vi på Lugnets Äventyr kommer att satsa ännu mer på trädgårdsservice i år. Vi vill hålla vår camping så grön och trivsam som möjligt för alla våra besökare, och vi hoppas att detta kommer att bidra till en ännu bättre campingupplevelse för er alla.

När jag tänker tillbaka på förra årets camping så finns det många roliga minnen som dyker upp. En av höjdpunkterna var när jag blev inbjuden till familjen Perssons husvagn för ett parti poker. Det var en riktigt trevlig kväll och jag hade väldigt roligt. Till slut vann jag också en hel del pengar, så det var en riktigt lyckad kväll.

En annan höjdpunkt från förra årets camping var definitivt den årliga turneringen i minigolf. Det var en tuff tävling där många duktiga spelare ställde upp, men till slut var det Husbils-Janne och Donny Petersén som stod som de två sista som kämpade om slutsegern.

Jag minns hur spänningen steg under den sista hålen av tävlingen. Donny Petersén hade haft en bra dag och låg före Husbils-Janne med bara ett par poäng. Men Husbils-Janne var en riktigt duktig spelare och han visade verkligen vad han gick för under de sista hålen. Till slut lyckades han vinna tävlingen med bara en poängs marginal, vilket väckte stor glädje och jubel från publiken.

Tyvärr måste jag också berätta om en mindre trevlig händelse på campingen förra året. Vi hade tyvärr en stöld av två kanoter, vilket vi har polisanmält. Det är alltid tråkigt när sådant händer, och jag kan inte låta bli att känna mig besviken och ledsen när sådana händelser inträffar. Men vi hoppas att vi kan få tillbaka våra kanoter och att vi kan fortsätta att erbjuda våra besökare en så säker och trevlig campingupplevelse som möjligt.

Vi ses på campingen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *