Kategorier
Bloggen

Stängt kommande två veckor

Vi kommer att hålla all verksamhet stängd de kommande två veckorna vilket innebär att säsongen så att säga tar ett abrupt slut här och nu för de flesta av våra besökare. Anledningen är att vi akut måste genomföra markarbeten för att åtgärda brister på vår anläggning och för att hinna bli klara med allt som behövs inför vinterns utbyggnad av anläggningen.

Vi tackar er alla för förståelsen och kommer givetvis att kompensera alla kunder som får dina bokningar annulerade. Det är vi väldigt ledsna för men i nuvarande skick är det inte säkert att hålla anläggningen öppen och vi fattar därför det beslut som vi anser vara det enda rätta för att få till en fungerande lösning på sikt.

Samtidigt vill vi passa på att tacka alla besökare som har besökt oss under åren. Tillsammans har många oförglömliga minnen skapats och dessa skulle inte vara möjliga utan alla våra fantastiska besökare.

Med detta sagt kan vi passa på att berätta mer om våra planer inför nästa år. Om vi börjar från början så kommer entrén att få ett nytt utseende. Vi kommer att ha en mycket tydligare ingång och en separat reception till vår camping. Detta är något som många besökare efterfrågat och vi är glada över att kunna erbjuda denna möjligheten.

En annan nyhet inför nästa år är att vi kommer ett bygga en helt ny minigolfbana med 18 hål. Denna kommer att vara av typen äventyrsgolf och den kommer att vara placerad vid entrén. Vi kommer att bygga många roliga hinder till banorna och den kommer att vara riktigt rolig att spela på för hela familjen. Det är vår målsättning.

Slutligen så kommer vi att öppna en helt ny restaurang där det kommer att anordnas spelningar och evenemang på kvällarna. Vi kommer att servera härlig sommarmat som grillat kött, hamburgare och goda sallader. Vi kommer även att se till att ansöka om fullständiga rättigheter så att alla gäster kan njuta av ett glas vin eller öl till maten om man så önskar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *