Kategorier
Bloggen

Nya förråd och bodar på Lugnets Äventyr

Hej alla glada besökare!

Vi har den stora äran att meddela att Lugnets Äventyr fått sig ett ansiktslyft. Vi har uppgraderat verksamheten med flera saker som kommer att göra upplevelsen för er besökare mer trivsam. En stor sådan sak är att vi har byggt flera bodar och förråd nära de olika aktiviteterna som vi erbjuder.

Detta innebär att det nu finns plats för förvaring av exempelvis väskor som alla besökare kan använda medan ni njuter av vår anläggning och alla de roliga aktiviteter som man kan göra här.

Vi vill också passa på att rikta ett stort tack till de snickare Gagnef som hjälpt oss att utföra detta arbete. Det har varit ett omfattande arbete och ni har verkligen kämpat på bra! Ert arbete är guld värt för vår anläggning och jag hoppas att ni känner stolthet när ni ser besökarnas glada miner när de använder de bodar som ni kämpat så hårt för att bygga.

Med det sagt så har vi ytterligare nyheter att meddela.

Ett är att caféet vid entrén nu står färdigt. I sommar kan alla ni besökare njuta av en kopp kaffe eller te och passa på att mumsa på en bakelse eller smörgås när ni anländer till oss på Lugnets Äventyr.

En annan nyhet är att vi har byggt en helt ny barnvagnsparkering bredvid cafét och entrén. Så nu blir det lättare för alla barnfamiljer att checka in och det blir också lättare att sätta sig ner och ta en fika även om man har barnvagn med sig.

Något annat som vi har uppgraderat är att vi numera har fler toaletter. Vi har barnanpassat dessa genom att installera fler skötbord samt utökat storleken på flertalet toaletter så att det blir lättare att ta med en barnvagn in.

Dessa ändringar har vi kunnat genomföra tack vare förslag från er besökare, så stort tack för att ni tipsar oss om vad ni vill se här på Lugnets Äventyr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *