Kategorier
Bloggen

Stängt i april och maj – men sommarens bokning är öppen!

Hej alla Lugnets Äventyr-besökare!

Vi har beslutat att stärka upp alla våra byggnader med hjälp av pålning Eskilstuna. Pålning är en metod där man förstärker jorden under en byggnad för att ge den extra stabilitet. Detta görs genom att man sätter ner långa stålpålar i jorden och fäster dem vid byggnaden med hjälp av stålkablar. På så sätt kan byggnaden motstå mer kraft och bli mer stabil i längden.

Detta arbete kommer att pågå under hela april och maj, så parken kommer att vara stängd under dessa månader. Vi beklagar eventuella besvär detta kan orsaka, men vi hoppas att det här arbetet kommer att göra att parken kan fortsätta att erbjuda roliga äventyr i många år framöver.

När vi öppnar igen i juni kommer vi att erbjuda massor av aktiviteter för alla åldrar. Vi är också alltid intresserade av att höra vad våra besökare vill se i parken, så om du har några förslag på nya aktiviteter eller sevärdheter du skulle vilja se i sommar, tveka inte att skicka in dem till oss!

Vi ser fram emot att kunna öppna igen och välkomna er tillbaka i juni!

Vi kan med glädje också meddela att bokningen för Lugnets Äventyr nu är öppen för sommaren. Ni kan boka boende hos oss, såväl rum som stugor, redan nu. Det brukar vara högt tryck kring midsommar och industrisemestern, så det kan vara en bra idé att boka ert boende i god tid.

På Lugnets Äventyr har vi olika boenden att erbjuda, så att det finns något som passar just för er.

Våra stugor kommer i två olika storlekar: stora stugor som rymmer upp till 10 personer och små stugor som rymmer upp till 6 personer. Båda storlekarna har komplett utrustade kök, så att ni kan laga era egna måltider under er vistelse.

Vi har också hotellrum i olika storlekar, för att passa olika grupper och behov. Alla våra hotellrum har en bekväm säng, skrivbord och tillgång till badrum. Välj den storlek som passar bäst för just er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *